Bel ons op +31 (0) 548 539 720

Zorgeloos ondernemen
dankzij onze service

Ondersteuning nodig?

Als eigenaar van een of meer fitnesscentra heb je genoeg aan je hoofd. Je wilt je leden kwaliteit bieden, nieuwe leden aantrekken en tegelijk zorgen voor een gezonde businesscase. Wij zorgen, met 30 jaar ervaring en een enthousiast en deskundig team, voor de juiste service en ondersteuning.

Snelle levering

Voor welke fitnessapparatuur je ook kiest, je wilt die zo snel mogelijk kunnen inzetten. Of het nou gaat om cardio- of krachtapparatuur, wij streven naar razendsnelle levering zodat je leden direct aan de slag kunnen. Ook service en onderhoud doen we vakkundig en snel.

Persoonlijk

Wij kennen onze klanten. Wij weten wat belangrijk voor ze is, wat je doelgroepen zijn en hoe jij je onderscheidt. Onze service is altijd persoonlijk en past bij jouw omstandigheden en behoeften. De lijnen zijn lekker kort. Stel een vraag en je krijgt direct antwoord.

Smart Fitness Magazine

Gratis tips en advies voor
de fitness ondernemers

Nieuws uit de fitnessmarkt, innovatieve ontwikkelingen, praktische tips voor fitnessondernemers. Smart Fitness Magazine is lekker leesvoer voor ondernemers die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen in hun markt. Vraag het magazine – gratis – aan.

Zekerheden voor ondernemer én leden

Bestel gerust fitnessapparatuur bij een anonieme webshop. Dat scheelt waarschijnlijk in aanschafkosten. Maar kijk niet raar op als levensduur, kwaliteit en uitstraling tegenvallen en je leden ergens anders gaan sporten. Kies daarom voor de zes zekerheden van Fitness Occasions.
Kwaliteit
Wij leveren topkwaliteit. Nieuwe apparatuur van topmerken, gebruikte apparaten die volledig zijn gereviseerd.
Eerlijke prijs
Fitness Occasions is niet altijd de allergoedkoopste. Je kunt wel altijd rekenen op een eerlijke en transparante prijs.
Snelle levering
We leveren jouw bestelling zo snel mogelijk. Dat betekent dat jij je leden direct de nieuwste apparatuur kunt bieden.
Advies op maat
Elke fitnessclub en elke fitnessondernemer is anders. Met onze ervaring, kennis én betrokkenheid kunnen we je altijd een advies geven dat past bij jouw situatie, behoefte en leden.
Persoonlijke service
Wil je kopen of leasen? Nieuwe of refurbished apparatuur? Apparaten in je eigen huisstijl? Periodiek onderhoud of op afroep? We stemmen onze service af op jouw wensen.
Verstand van jouw markt
Fitness Occasions is al 30 jaar partner van succesvolle fitnesscentra. We kennen de markt en weten wat belangrijk is voor ondernemers en leden.

Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur?

Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!
Samen
zorgeloos
ondernemen
Nederland
Fitness Occasions BV
Handelsweg 6
7461 JK Rijssen
(0548) 539 720
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf op de hoogte
Wil je als eerste informatie over de nieuwste fitnessapparatuur, praktische ondernemerstips en aanbiedingen? Ontvang ons gratis magazine.

© 2021 Fitness Occasions. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.