Bel ons op +31 (0) 548 539 720

Fitnessapparatuur leasen

De keuze voor fitness apparatuur is een zakelijke beslissing. Zo dien je rekening te houden met de wensen van je leden, maar dien je ook rekening te houden met je eigen businesscase. Hoewel het aanschaffen van fitness apparatuur een goede investering kan zijn, is het ook mogelijk om fitness apparatuur te leasen: zo beschik je over de juiste fitness apparatuur, zonder dat je hier meteen het volledige bedrag voor hoeft neer te leggen. Ontdekken over leasen iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u verder.

Leasen bij Fitness Occasions: wij helpen je verder

Wij snappen dat het leasen van een fitness apparaat een hele investering kan zijn. Daarom helpen wij u graag verder om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Fitness Occasions adviseert, levert snel en biedt je graag een slimme leaseoplossing. Neem nu nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om jouw vragen te laten beantwoorden. Daarnaast kan je ook gemakkelijk via dit formulier een lease aanvragen. Wij helpen je graag verder met het leasen van de juiste fitness apparatuur.

Voer uw volledige naam in.
Voer uw volledige bedrijfsnaam in.
Ongeldig e-mailadres.
Voer uw volledige telefoonnummer in.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Fitness apparatuur Leasen: is het iets voor jou?

Het investeren in fitness apparatuur kan een hele opgave zijn. Zo zijn fitness apparaten vaak duur, is het aanbod vaak erg groot en kan je behoefte hebben aan advies. Om erachter te komen of leasen iets is voor jouw onderneming, hebben wij voor jou de voordelen op een rijtje gezet:

  • Zodra je kiest om een fitness apparaat te leasen, hoef je het volledige bedrag niet in één keer af te betalen. Je betaalt het bedrag namelijk in termijnen. Zo ben je in staat om je leden gebruik te laten maken van het juiste fitness apparaat, zonder hier meteen de hoofdprijs voor te bepalen.
  • Tegenwoordig kan je gemakkelijk fitness apparatuur leasen, zowel eerstehands als tweedehands. Zo kan je gemakkelijk een apparaat vinden dat past bij jouw voorkeuren, zonder dat je hier veel voor hoeft te betalen.
  • Zodra je ervoor kiest om te leasen, profiteer je vaak van verschillende fiscale voordelen. Dit is als onderneming altijd een voordeel.

Is leasen iets voor jou? Of ben je er nog niet over uit? Gelukkig sta je er niet alleen voor: Fitness Occasions helpt je graag verder bij het leasen. Neem gerust contact met ons op. Ook is het mogelijk om via onze website een leasevoorstel aan te vragen.

Onze collectie fitness apparatuur

Fitness Occasions helpt je graag op weg om een lease af te sluiten over een fitness apparaat. Daarom is het van belang dat je duidelijk weet welk apparaat jouw onderneming nodig heeft. Wij bieden je graag een brede collectie fitness apparaten aan. Zo kunt u kiezen uit de volgende apparaten:

  • Banken. Verschillende banken voor verschillende doeleinden. Kies voor de bank en het merk dat past bij uw voorkeuren.
  • Multi stations. Verschillende multi stations, geschikt voor uitgebreide workouts.
  • Free weights. Verschillende free weight apparaten, om gemakkelijk spiergroepen te trainen.
  • Overige fitness apparaten. Verschillende fitness apparaten voor Verschillende doeleinden. Kies voor het apparaat en het merk dat past bij uw voorkeuren.

Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur?

Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!
Samen
zorgeloos
ondernemen
Nederland
Fitness Occasions BV
Handelsweg 6
7461 JK Rijssen
(0548) 539 720
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf op de hoogte
Wil je als eerste informatie over de nieuwste fitnessapparatuur, praktische ondernemerstips en aanbiedingen? Ontvang ons gratis magazine.

© 2021 Fitness Occasions. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.