Bel ons op +31 (0) 548 539 720

"Inspireren om het
  maximale te bereiken"

Meer kwaliteit, meer beleving, meer rendement

Wij geloven in het uitdagen van elke bestaande situatie. Wat kan beter, wat kan slimmer? Als je succesvol wilt groeien, blijf dan niet doen wat je altijd deed. Denk anders, doe anders. Wij helpen je daar graag bij.

De manier waarop wij elke situatie in je fitnesscentrum uitdagen, is door onze tweedehands producten perfect te reviseren en je in ons productaanbod van tweedehands of nieuw zo goed mogelijk te adviseren. Wij ruilen in, kopen, reviseren, verkopen en financieren geweldige tweedehands en nieuwe fitnessapparatuur.

Meer (uit je) leden?

De leden zijn de basis van je onderneming. Je wilt ze aantrekken, binnen houden, kwaliteit bieden en liefst upgraden. Wij leveren niet alleen de fitnessapparaten die aansluiten bij je doelgroep, maar geven ook gericht advies over het verhogen van onder andere de opbrengst per klant.

Kun jij je nog wel onderscheiden?

Iedereen wil zich onderscheiden. Opvallen, beter zijn dan anderen. Maar hoe onderscheidend ben je eigenlijk? Wij kijken samen met jou als fitnessondernemer naar de mogelijkheden. Want ook jij wil je onderscheiden!

Meer rendement

Als fitnessondernemer wil je blijven groeien en meer rendement creëren. Op zoek naar het perfecte aanbod en een gezond businessmodel. Met maatwerk voor onder andere apparatuur en eventuele leaseoplossingen kunnen wij jou als ondernemer helpen om succesvol te blijven groeien! 

Lease je fitnessapparaat

Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur? Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!

Wat onze klanten zeggen over onze diensten

Fitness Occasions is al zo'n 30 jaar partner van succesvolle fitnesscentra. We werken graag samen met ambitieuze ondernemers. Onze ervaring, kennis, betrokkenheid en wederzijds vertrouwen zijn de basis van die samenwerking. Onze klanten herkennen en waarderen dat.

"Wij als Força Fit ervaren een prettige samenwerking met Fitness Occasions. Fitness Occasions biedt je de mogelijkheid om te groeien als bedrijf, samen met deskundig advies over apparaten die passend zijn in jou fitnesscentrum. Het persoonlijke contact vinden wij fijn als bedrijf, wanneer er iets veranderd of een probleem verholpen moet worden dan lossen ze dit snel op."

Janick Leusink - Forca Fit

"Gym Suppan heeft zeer goede ervaringen met Fitness Occasions / Panatta Sport. Wij zijn een startende fitnessclub en liepen tegen bepaalde punten aan waarbij Fitness Occasions / Panatta Sport ons onwijs goed geholpen heeft. Onder andere met het maken van bepaalde keuzes zowel achter de schermen als van de apparatuur. Overal en altijd is Fitness Occasions / Panatta Sport bereikbaar. Dat is voor ons één van de redenen voor een samenwerking met Fitness Occasions / Panatta Sport".

Steve Suppan - Gym Suppan
Smart Fitness Magazine

Gratis tips en advies voor
de fitness ondernemers

Nieuws uit de fitnessmarkt, innovatieve ontwikkelingen, praktische tips voor fitnessondernemers. Smart Fitness Magazine is het magazine voor ondernemers die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen in hun markt. Vraag het magazine – gratis – aan.

FAQ
Zit er garantie op de refurbished fitnessapparatuur van Fitness Occasions?
Wij reviseren de gebruikte fitnessapparaten volledig met originele onderdelen. Op de onderdelen krijg je uiteraard de garantie die daarvoor geldt. Bij aankoop van een refurbished fitnessapparaat heb je bovendien 3 jaar garantie van Fitness Occasions op de vlekkeloze mechanische werking van het apparaat in zijn geheel.
Wat houdt de leaseconstructie van Fitness Occasions in?
Je kunt nieuwe of gebruikte apparatuur direct kopen van Fitness Occasions. Soms is het voor een fitnessondernemer slimmer en handiger om de cashpositie niet te belasten en fitnessapparatuur te leasen. Daarvoor bieden we verschillende oplossingen, met termijnen, bedragen en afspraken die passen bij je onderneming en ondernemersfase. Neem contact op voor een afspraak of een voorstel.
Welke merken biedt Fitness Occasions?

Fitness Occasions is exclusief leverancier van het Italiaanse topmerk Panatta Sport in Nederland en Duitsland. Panatta is toonaangevend in stijlvolle en hoogwaardige cardio- en krachtapparatuur. Daarnaast bieden we nieuwe en refurbished fitnessapparatuur van topmerken als TechnoGym, Matrix en LifeFitness.

Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur?

Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!
Samen
zorgeloos
ondernemen
Nederland
Fitness Occasions BV
Handelsweg 6
7461 JK Rijssen
(0548) 539 720
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf op de hoogte
Wil je als eerste informatie over de nieuwste fitnessapparatuur, praktische ondernemerstips en aanbiedingen? Ontvang ons gratis magazine.

© 2021 Fitness Occasions. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.